Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Skolas vecuma bērniem

Reģistrējies un iepērcies par 10% lētāk

Brīnums

7-11 gadi
1,49 €
1,19 €
Pēdējie eksemplāri!
-
+

R. Dž. Palasio ir grafiskā dizainere dienā un rakstniece naktī. Viņa dzīvo Ņujorkā kopā ar vīru, diviem dēliem un melnu suni, ko sauc par Lāci.

“Vienmēr esmu gribējusi rakstīt. Divdesmit gadus veidojot grāmatu vākus citiem, gaidīju īsto brīdi, līdz sapratu, ka īstais brīdis nekad nepienāks, tādēļ nolēmu ķerties klāt. “Brīnums” ir mans pirmais romāns.” (R. Dž. Palasio)

Desmitgadīgais Augijs Pulmens, kurš piedzima ar nopietnu sejas defektu un par kuru ārsti nedeva cerības, ka viņš izdzīvos, vairs nemācīsies mājās, bet sāks apmeklēt 5. klasi kādā Manhetenas vidusskolā. Skolā Augijam būs jāsaskaras ar vienaudžu izsmieklu un jāpārvar bailes, bet viņš visiem spēkiem centīsies iederēties un pūlēsies, lai viņu uzskatītu par parastu skolēnu.

“Skaists, smieklīgs un dažkārt līdz asarām aizkustinošs stāsts par klusu transformāciju.” (The Wall Street Journal)

“Asprātīgi un atmiņā paliekoši… Augijs un viņa draugi ir grāmatas “Brīnums” īstais kodols, un Palasio vienlīdz prasmīgi runā gan meiteņu, gan zēnu, gan piektklasnieku, gan pusaudžu balsīs.” (The New York Times Book Review)

“Grāmata “Brīnums” aizskar sirdi dzīvi apliecinošākajos, negaidītākajos veidos, veidojot Augustu Pulmenu par tēlu, kuru lasītāji atcerēsies vienmēr. Izdariet sev pakalpojumu un izlasiet šo grāmatu – tā padarīs jūsu dzīvi labāku.” (Nikolass Spārks, grāmatas “Piezīmju grāmatiņa” autors)

Autors Palasio R.Dž.
ISBN 978-9934-11-593-6
Izdošanas gads 2014
Izdevējs J.L.V.