Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Pimsskolas vecuma bērniem

Reģistrējies un iepērcies par 10% lētāk

Ucipuci meklē mājas

3-6 gadi
16,99 €
Reģistrētiem pircējiem 15.29 €
-
+

Sirsnīga grāmata par mazo, drosmīgo rotaļu pūcīti Ucipuci, kura ceļojumā palikusi aizmirsta Itālijā. Lai nokļūtu atpakaļ mājās, pūcītei ir jāiztur daudzi pārbaudījumi, dodoties ceļojumā pāri vairākām istabām uz terasi, kur viņa cer sastapt Lielo odu ¬ vienīgo, kurš zina, kur palicis Ucipuci saimnieks Krišs. Ceļā pūcīte sadraudzējas ar zirnekli un circeni, sastop skudras un uzzina, kas ir skudru bojāejas mājiņa, piedzīvo plūdus vannasistabā un galu galā laimīgi dodas atpakaļ mājās.

Grāmatas beigās bērni kopā ar Ucipuci var uzzināt, ko iesākt, ja gadās nozaudēties – kā izturēties un kā viegli atcerēties vecāku tālruņa numuru.

Grāmata ir papildināta ar izturīgu, iztēli rosinošu leļļu teātri, kurā var darboties ar stāsta tēliem, izspēlējot pūcītes piedzīvojumus mājupceļā no Itālijas un izdomājot pavisam jaunus!

ZANE ZUSTA (1982, Liepāja) ir sarakstījusi vairākas grāmatas kā bērniem, tā pieaugušajiem. Saņēmusi Autortiesību bezgalības balvu un nominācijas Latvijas literatūras gada balvai un Jāņa Baltvilka balvai. Bērniem tapušas grāmatas “Es esmu boss”, “Labrīmes” un “Toto atkož noslēpumu”. “Ucipuci meklē mājas” un “Ucipuci domā ārpus kastes” par mazo pūcīti Ucipuci jau pirmajā izdevumā iemīļoja daudzi mazie lasītāji. Tapusi arī audioluga, leļļu teātra izrāde un raidījums.

Autors Zusta Zane
Izdevējs Zvaigzne ABC
Izdošanas gads 2023
ISBN 9789934314643
Valoda latviešu
Lappuses 44
Vāki cietie vāki
Svars 0.6