Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Kulinārija, pavārgrāmatas

Reģistrējies un iepērcies par 10% lētāk

Klasiskie deserti Magnusa Jūhansona gaumē

Nav noliktavā
Ļoti daudzos desertos ir izmantoti svaigi augļi un ogas: avenes, lācenes, āboli, ķirši, bumbieri, apelsīni, meža zemenes. Līdzās klasiskajiem desertiem - brulē krēmam, karameļu krēmam, ābolkūkai, šokolādes pankūkām - grāmatā iepazīstam eksotisko rīsu pudiņu ar mango un citronzāli, banānu splitu, persiku melbu, ceptu siera kūku...Šī grāmata ikvienu rosinās arī gatavot Princešu, Švarcvaldes ķiršu, Citrona torti un Monblānu - tortes, kas sniedz ne tikai estētisku baudu, bet, kaut reizi nogaršotas, atstāj neaizmirstamu iespaidu, liekot domāt, ka pasaulē nav nekā gardāka.
Autors Jūhansons M.
ISBN 978-9984-31-781-6
Izdošanas gads 2008
Izdevējs Madris